13.11.2018
Маркери KOI від японського виробника Sakura

Маркери KOI (Sakura)


Дівчата, привіт!
Сьогодні хочу вам показати і трохи розповісти про нових мешканців моєї полички) Моє бажання поневолити всі маркери світу ніяк не відпустить мене))) Тому перед НР до мене приїхала невелика посилочка з маркерами. Всі вони на водній основі, а значить розмиваються водою. А цього-то мені і треба)

Отже! Вашій увазі маркери KOI, від японського виробника Sakura. Люблю все, що роблять японці) Якщо тільки це зроблено не в Китаї))) 
Так ось, маркери таки японські і крім напису на упаковці про це дає зрозуміти їх якість. Все, від коробки-упаковки до самого маркера і його пластика зроблено дуже здорово і в руках тримати приємно!

Далі запрошую вас переглянути короткометражний блокбастер)))



Що хотіла б додати до вищесказаного і вищеописаного.

Маркери зберігають свої яскраві фарби навіть після висихання. Відмінно поєднуються між собою. Особливих зусиль при їх розмитті мені не треба було) Все легко і просто)
До речі, при нанесенні одного маркера поверх іншого-пензлик другого брудниться в колір першого. Але дуже легко віддає пігмент. Просто проведіть декілька разів по серветці або шматочку паперу і пензлик знову чистенький.


2 (1).jpg


Палітра налічує 48 кольорів +1 блендер. Блендери для маркерів на водній основі я ніколи не розуміла, але..якщо його зробили, то мабуть він комусь потрібен) У мене набір з 12 маркерів. Набір з 48 маркерів на Алі вартує кусючих 150-170 умовних одиниць ... Але можна купити їх поштучно прямо в Україні. Гіпермаркет творчості Rosa привіз їх поштучно. Дуже зручно, коли ти точно знаєш, що термоядерну фуксію ти використовувати не плануєш і витрачати зайві гроші не хочеться) Я до свого набору вже парочку дозамовила, чекаю!)) Маркерів багато не буває)

Ось тут добре видно, як м'яко кольори змішуються між собою. Ніяких секретних інструментів, крім пензлика з водою мені не треба було. Головне їх правило - більше водички! Звичайно, в межах мого маленького кактуса я сильно калюжі не розводила і все одно результат відмінний! 


3.jpg


Як я вже говорила-маркери на водній основі, що означає - вступають в реакцію з водою. Тобто не тільки розмиваються пензликом, а ще й дають резист ефект. Тобто якщо ви частину зображення покриєте маскуючою рідиною (о, треба свою знайти) і зверху задасте маркер, то він акуратними крапельками з неї злізе) Ну і, ясна річ, з ними можна робити все ті ж маніпуляції, як і з акварелькою. Бризкати водою, сипати сіллю або спиртом. На все це буде реакція.
Далі все за стандартною схемою! Вирізаємо і склеюємо) За рік дизайнерства у Джейн вирізання стало моїм улюбленим заняттям))))


4.jpg


Ну і готова листівка! Поки для листівки влаштовувалася фотосесія всі мої кактуси остаточно підсохли і тим не менш не втратили яскравості. Це важливо особисто для мене.


5.jpg


В маркери закохана і хочу ще і ще))))

Піду відкривати ще два види маркерів, потім розповім і про них)
Натхнення вам!
Ваша_Я!

Автор: Vika (БандиткА) 
Блог: перейти.