Майстер-клас рамочки в улюбленому стилі "Прованс"

Доброго дня всім, хто любить творити з ROSA TALENT, для кого творчість - невід'ємна частина самого себе!

Сьогодні ми з вами опинимося в казці під назвою "Прованс", в стилі затишку, простоти, комфорту, з його натуральними природними відтінками і ностальгічними нотками речей "з бабусиної скриньки".

Прованс - це світло і легкість, засновані на простоті матеріалів і форм, атмосфера невибагливого сільського побуту з ноткою наївної романтики і я, декоратор Марія Зеленюк, покажу вам як я працюю з однокомпонентним кракелюрним лаком, який застосовую до робіт, які створені в техніці "декупаж", а саме як я декорую ним мої улюблені рамочки для фотографій від ROSA TALENT.

В роботі використовувала заготовку рамочки, фарби і лаки ROSA TALENT.


1.jpg


Однокомпонентний кракелюрний лак утворює красивий ефект потрісканої старовинної поверхні. На забарвлену акриловою фарбою поверхню хаотичними мазками наношу лак, через годину зверху наношу акрилову фарбу контрастного з першим шаром фарби кольором.


Тріщинки утворюються відразу ж. Закріплюю результат алкідним лаком з балончика.

Приклеюю мотиви серветки, які сподобалися, роблю художнє промальовування деталей, працюю з накладним елементом з гіпсу, виконую набризг фарб і на фініші покриваю роботу декількома шарами акрилового лаку.


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


Не бійтеся цього чудового звіра на ім'я "кракелюрний лак" і до нових зустрічей!


Джерело: http: / /rosa-talent.blogspot.com/2019/08/rosa-talent.html#more

111

Назад до розділу