Майстер-клас зі створення святкового пакету

Майстер-клас зі створення святкового пакету


Привіт, росинки! На зв'язку Катя Баришева і сьогодні разом створимо ось такий святковий подарунковий пакет до новорічних свят. У вас бувало таке, що пакування представлене в магазинах не підходить по стилю чи розміру до вашого подарунку? Особисто у мене часто. Тому вирішила навчитися робити заготовки для пакетів самостійно і декорувати як душа забажає. І жодних обмежень!
Спосіб створення пакета не складний, а результат вас порадує. І близьких теж, адже отримувати подарунки в такому пакуванні, створеному власноруч, величезне задоволення!


1.jpg


Для свого пакунку я взяла крафт-картон щільністю 200 гр\м2 в розмірі 29,5х46 см. Якщо у вас немає листка такої величини, то можна використати два листа А4 формату, склеївши їх між собою.


2.jpg


Щоб пришвидшити роботу згодиться дошка для біговки. Але це не обов'язково. Для бігування можна використати підручні речі, наприклад шпицю.


3.jpg


Коли пакет готовий наступає найцікавіша частина - декорування. А тут є де проявити фантазію. Для декорування взяла за основу листок скраппаперу з колекції "New Year's magic". За допомогою дироколів круг 3,8 см і 1,6 см в діаметрі зробила вирубку.


4.jpg


В нагоді став трафарет із колекції "Floral Poem". Взагалі вважаю, що цей трафарет досить універсальний і підійде до багатьох робіт. Тому варто мати такий в арсеналі. 
Білу та коричневу акрилову фарбу в міксі з текстурною дрібнозернистою пастою наносила за допомогою мастихіна в формі краплі, розміром 3,5см.


5.jpg


Зима асоціюється зі снігом. Тому в фініші я нанесла краплинки та клякси білої фарби, а також затонувала деякі елементи композиції.

Детальний майстер-клас пропоную подивитися в відео. Приємного перегляду.




Джерело: перейти.


111

Назад до розділу