Ялинкові іграшки

Ялинкові іграшки

Привітики.
Сьогодні з вами я, Людмила Половинко. Прийшла до вас з своїм святковим натхненням. Я продовжую підготовку до свята Нового Року і цього разу я робила ялинкові іграшки в техніці декупаж.


1.jpg


2.jpg


Основа моих игрушек - это пластиковая заготовка, которую я сначала пошкурила чтобы лучше приставала краска. Очистив заготовку от пыли, покрыла грунтом и после полного просыхания покрасила. Краску я наносила два раза, чтобы хорошо покрыть всю поверхность. Когда все подсохло, с помощью клей-лака для декупажа я приклеила салфетку. Салфетку я предварительно порвала, чтобы она хорошо легла на круглую поверхность и не образовывала складок.


3.jpg


Потім приступила до двокомпонентного кракелюру. Кракелюр я обрала  fineline, який утворює делікатні тріщинки, які нагадують тріщини на фарфорі. Такий кракелюр я використовувала вперше, боялась, що в мене ні вийдуть тріщинки. Тепер знаю точно, що все обов"язково вдасться, якщо уважно читати інструкцію та чітко її дотримуватись. Важливо просушити перший компонент перед нанесенням наступного. Для пришвидшення процесу я використовувала фен.


4.jpg


Для того щоб проявити тріщини, для екперименту я використовувала пасту для пристарювання та бітум. Потім зверху ще раз покрила декупажним лаком.


5.jpg


Для своїх іграшок я підготувала подарункову коробку в якій, потім, можна зберігати іграшки.


6.jpg


Збоку я наклеїла карточку на якій можна вказати кому адресується подарунок.


7.jpg


Коробочку я прикрасила вирізалками з нашої Новорічної колекції.


8.jpg


9.jpg


Тепер вас запрошую переглянути відео процес створення таких ялинкових іграшок.



Джерело: перейти.



111

Назад до розділу