Новости


Відтепер в банках 490 мл, окрім білил, можна придбати ще 4 основні кольори олійних фарб ROSA Studiо: Жовта світла, Червона темна, Ультрамарин, Сажа газова.
Високоякісна сировина, професійний підхід та сучасне спеціалізоване обладнання гарантують безкомпромісно високу якість цієї продукції.

В нових наборах поєднані малі розміри круглих пензлів для промальовування деталей, тонких ліній та більші розміри плоских пензлів для замальовування великих площ. Ідеально підходять для роботи в техніках: декорування,  розпис, декупаж, розпис тканин, скла чи кераміки, батік, позолота.

Абсолютна новинка - нові групування в наборі, яких раніше не було - мікси двох типів та різних форм волосу.  Пензлі ретельно підібрані в наборі для художників, що працюють в декількох техніках живопису: олійному та акриловому, або гуаші та акварелі.

Акрилова проклейка ROSA Studio призначена для підготовки до ґрунтування основ для живопису: полотен, дерева, каменю, ДВП. Після висихання проклейка утворює міцний прозорий еластичний шар, який не жовтіє та не тріскає з часом, не розчиняється водою.

Мапа України 3D - чудове рішення для дозвілля та навчання. А зібрану та розфарбовану композицію можна поставити на стіл (за допомогою двох підставок, які йдуть в комплекті) або прикріпити на стіну (за допомогою отворів на звороті основи).