Новости


Зустрічайте набори по 3, 6 та 12 кольорів маркерів, що містять концентровану прозору акварельну фарбу і мають 2 різних накінечника (долото і тонкий).

17 насичених кольорів маркерів на водній основі, що преставлені в серії "Artist Brush" - це очевидний вибір для художників, що займаються ілюстрацією, каліграфією, летерінгом, і завжди звертаються увагу на співвідношення ціни та якості товарів для творчості.

Оцініть сучасний, цікавий дизайн упаковок 8 нових наборів для Вашої творчої малечі!
Якість товару лишається на тому ж високому рівні: пластилін м’який і легко приймає необхідну форму, кольори легко змішуються мід собою; не тріскається і не залишає жирних плям.

Легкі та компактні, займають мало місця, зі стійкою та міцною конструкцією, мають якісну металеву фурнітуру, ці мольберти стануть відмінним помічником для виконання художніх робіт вдома або в студії, для виставок та експозицій.

Пензлі для акварелі синтетика кругла "ROSA STREAM 158" зі спеціальним захисним ковпачком - це універсальні пензлі, якими виконують точну, деталізовану роботу, а також заливки та широкі мазки в різних техніках акварелі.