Новости

Художні акрилові фарби ROSA Studio призначені для живопису, навчання, пленерів та роботи у студії. Гама художніх акрилових фарб ROSA Studio підібрана керуючись класичною методологією живопису, забезпечує очікувані результати при змішуванні та в розбілах.
Акрилові фарби по тканині ROSA TALENT на водній основі ідеальні для розпису світлих та темних тканин різного складу, в тому числі шкіри та замші. 35 доповнених кольорів акрилових фарб по тканині ROSA TALENT в збільшеному об'ємі та 5 раніше створених основних кольорів чудово підійдуть для великих виробів, площ, декораторам, які працюють в студіях, любителям роботи з банкою.
Пенал нового набору виготовлений з якісного цупкого пластику, що добре відмивається та дає можливість комфортно працювати зі змішуваннями, фарби не збираюся краплинками та гарно відображають колір замісу. Кришки пеналу герметично закривають комірки з фарбами, а у відкритому вигляді слугують палітрами.
Відтепер можна придбати не лише подарунковий варіант набору акварельних туб в дерев’яному пеналі, а й набори на 12 та 24 кольори в легкому картонному упакуванні з надихаючим дизайном та додатковим вікном через яке проглядаються туби. А для тих, хто робить перші кроки в живописі, великою допомогою буде ще й ретельно сформована палітра фарб.
Блокноти для рисунка ROSA Studio виготовлені з двостороннього, злегка шорсткого паперу, щільністю 100 г/м². Це дає можливість художнику не обмежуватись у виборі матеріалів для роботи. На такому папері зручно працювати олівцями різної жорсткості, вугіллям, тушшю, лінерами, маркерами на водній основі.