Новости

Тут ви ознайомитеся із 2 новими гранулюючими, 4 супергранулюючими і 4 базовими монопігментними кольорами. Вони дадуть нові можливості для пошуку цікавих сумішей, досягнення потрібних півтонів, створення справжньої акварельної магії за допомогою захопливих ефектів.
Набори з трафаретами "ROSA START" це чудова альтернатива картинам за номерами. Гарне рішення, для тих хто, бажає швидко та легко створити картину, шляхом перенесення малюнка на полотно. Трафаретні малюнки чудово підходять для прикраси інтер'єру чи створення цікавих композицій.
Ці нові заготовки для декорування - ідеальний вибір для святкового упакування подарунків, квіткових композицій, наборів солодощів, котрі потім стануть у пригоді для впорядкування та зберігання побутових дрібничок. Головна їх особливість - ці дерев'яні чудо-скриньки мають прозору кришку, тож при оформленні подарунка чи використанні в інтер'єрі видно, що знаходиться в середині.
Заготовки ROSA TALENT із фанери, МДФ та ДВП можна задекорувати в різноманітних техніках: декупаж, розпис фарбами, контурами, покриття поталлю, декор текстурними пастами, блискітками та безліччю інших.

Зустрічайте нові тематичні дерев'яні фігурки від ROSA TALENT, які з легкістю допоможуть підготувати тематичний декор до свята та створити атмосферу наймістичнішої події року. А для створення моторошних малюнків на картоні та одязі в тематиці Геловіну стануть помічниками нові штампи для вибійки!