Акрилові матовий та глянцевий лаки "ROSA Studio"

09.10.2019

Нові допоміжні матеріали для живопису від "ROSA Studio".

Новинка: Акрилові матовий та глянцевий лаки ROSA Studio вже в продажу!


А у нас чергова новинка для художників і декораторів  - лаки  акрилові матовий та глянцевий  ROSA Studio! Вони розроблені на водній основі та призначені для покриття творів мистецтва, виконаних акриловими фарбами на різних поверхнях: полотні, дереві, камені та ін. Утворюють водостійку матову або глянцеву плівку на роботах, що не липне після висихання, не жовтіє з часом та захищає від подряпин. Завдяки цьому робота довго зберігає свій першопочатковий вигляд , а деякі вироби можна навіть використовувати в побуті.


Основні властивості:
  • Рівномірно розноситься по поверхні
  • Не жовтіє з часом
  • Відсутній різкий запах
  • Швидко сохне


Завдяки водній основі, лаки ROSA Studio не мають різкого запаху, тож з ними можна безпечно працювати в закритих приміщеннях.
Матовий та глянцевий лаки ROSA Studio можна змішувати між собою для отримання сатинового ефекту.

lak_matovyy.jpeg
Лак акриловий матовий ROSA Studio, 120/250 мл

Придбати.png

lak_glyantsevyy.jpeg
Лак акриловий глянцевий ROSA Studio, 120/250 мл

Придбати.png



Рекомендації по використанню:
Перед застосуванням лак необхідно ретельно перемішати. Для повного та рівномірного покриття поверхні рекомендуємо наносити 1-2 шари лаку. На вбираючих поверхнях може знадобитись більша кількість шарів. Лак може наноситись розпиленням при попередньому розведенні водою. Час висихання до 30хв (при темп +20°С та відносній вологості повітря 50%). Нанесення наступного шару можливе після повного висихання (від 2 години).