Блокноти "ROSA Studio" в нових кольорах!

01.08.2017
Бордовий, чорний, фісташковий, кремовий і сірий.

Скетчбуки "ROSA Studio", що так гарно зарекомендували себе серед любителів малювати завжди і всюди, відтепер з різноманітними кольорами палітурок, аби Ви могли вибрати помічника у творчості відповідно до свого стилю і смаку! ;)

bosnrskhy.png

Цю гарну новину від "ROSA Studio" оцінять як ті, для кого графіка вже стала улюбленим видом творчості, так і новачки, які хочуть спробувати свої сили у новій стихії. Блокноти для графіки "ROSA Studio" стануть незамінним атрибутом у вашому творчому арсеналі.

Формати А4 і найулюбленіший А5 - ідеальні розміри, аби скетчбук постійно був під рукою, знайшовши своє місце навіть у невеликому рюкзаку чи сумці.

Зшиті блокноти дозволяють працювати одночасно на 2 аркушах, збільшуючи площу роботи та надійно втримують листи всередині.

Щільність якісного паперу бездоганного білого кольору, який використовується в блокнотах "ROSA Studio", забезпечує чудове поєднання з олівцям різної жорсткості, вугіллям, тушшю, лінерами, а також витримує багаторазове стирання резинкою без пошкодження структури. Надійно закріплені листи у скетчбуці, які витримують загинання на 360, дозволяють працювати в максимально зручних для Вас умовах, а тверда і вологостійка обкладинка забезпечить надійне зберігання робіт.

Цей зручний, стильний і якісний блокнот дозволить вам творити із задоволенням будь-де, де з'явиться натхнення! ;)


Блокноти "ROSA Studio"

bordovyy.jpeg+chornyy.jpeg+fistashkovyy.jpeg+kremovyy.jpeg+siryy.jpeg


Творіть разом з нами і натхнення не покине вас!