Багато паперу від "NPA"

10.06.2022

Папір креповий, картон гофрований, картон для дизайну (звичайний та дзеркальний) – все це новинки від шведського виробника, які вже доступні до замовлень! ;)

Раді представити вам новий бренд у нашому асортименті паперу - NPA Nordiskt Papper (Швеція).



Основна сфера діяльності даної компанії є виготовлення широкого вибору паперової продукції для декоративно-прикладного мистецтва. Уся продукція має сертифікати якості, що підтверджують їхню якість та екологічність.


Отже, зустрічайте:

  • Папір креповий
  • Картон гофрований
  • Картон для дизайну
  • Картон для дизайну дзеркальний

Картон для дизайну NPA має щільність 270 гр/м2, формат А4 (21х29,7 см), без фактури, профарбований фото папір, виготовлений з чистих волокон з напівгладкою та матовою поверхнею. Використовується для дизайну, виготовлення плакатів, макетів, для графіки та рисунку. Відмінно підходить для виготовлення листівок, запрошень та для скрапбукінгу. Також можна використовувати для рамок і паспарту, обрамлення вишивки та інших декоративних робіт. Не містить токсичних речовин. Сертифікований Swan Marked Nordic Ecolabel.
Палітра - 35 кольорів.


13.jpg

Придбати.png



Креповий папір (в рулоні) має щільність 40г/м2, форматом 50х250 см використовується для виготовлення листівок, паперових квітів, аплікацій, в скрапбукінгу, в якості упаковки, а також у флористиці. Особливості паперу: цікава еластична, непрозора фактура, яка легко рветься. 
Палітра представлена у 9 класичних кольорах.


07.jpg

Придбати.png



Гофрокартон – це різновид дизайнерського картону для творчості з більш підвищеним рівнем міцності та щільності, що має оригінальний зовнішній вигляд за рахунок ребристої поверхні. Особливою популярністю користується у флористиці, в упаковці, у скрапбукінгу, в аплікації, у дитячій творчості, у дизайні інтер'єру, виготовленні рамок та у багатьох інших творчих ідеях. Також використовується в ролі фону. Картон гофрований має формат листа В2 (50 х70 см), щільністю 170 г/м2.
Палітра складається з 5 кольорів.


04.jpg

Придбати.png



Картон для дизайну Дзеркальний щільністю 280 г/м2, формату 25х35 см, високоякісний двосторонній металізований картон з дзеркальним ефектом. Є відмінним матеріалом для створення декоративних виробів. Даний картон має гладку поверхню і покритий дзеркальним шаром, за рахунок  чого широко використовується в декорі,  скрапбукінгу, кардмейкінгу і творчості. Застосовується у створенні листівок, гірлянд, декоративних елементів, висічок, оформленні альбомів, а також для святкового декору.
Палітра складається з 5 кольорів.


03.jpg

Придбати.png