Нові набори акрилу для декору від "ROSA TALENT"

10.06.2021

Щоб підібрати унікальний колір, більше не потрібно довго експерементувати та змішувати фарби - просто оберіть його із нового, розширеного набору акрилу на 18 чи 24 баночки.

Маємо для вас гарні новини!
У нас з'явились нові набори акрилових фарб для декору від ROSA TALENT на 18 і 24 кольори!



Розширені палітри кольорів наборів включають класичні та особливі кольори. Щоб підібрати унікальний колір, не потрібно довго експерементувати та змішувати фарби - просто оберіть його із набору.  
Нові збільшені набори акрилу для декору ROSA TALENT - це справжня знахідка для початківців, тих, хто хоче спробувати себе в техніці, але не може визначитись з кольорами фарб, а також для творчості з дітьми.
А ще - це більш ніж вдалий подарунок для декоратора - яскрава стильна упаковка, наповнена різноманіттям кольорів якісного акрилу для декору! Як легко створити гарний настрій майстру...


Акрил для декору ROSA TALENT поєднує у собі властивості, які роблять роботу декоратора легкою та приємною:

  • Вершкова консистенція забезпечує рівномірне нанесення
  • Висока покривність дозволяє легко зафарбувати поверхню
  • Кольори фарби ідеально пасують для стилів шебі-шик, вінтаж, прованс та класика.

d5464711-63a3-4ec6-87d4-e7391fe47af8.jpg
Набір акрилових фарб для декору, матовий, 18кол, 20мл, ROSA TALENT

Придбати.png
ae7ed127-6323-4d00-b481-5ea6575c7bf6.jpg
Набір акрилових фарб для декору, матовий, 24кол, 20мл, ROSA TALENT

Придбати.png



Акрилові фарби можна розбавляти водою, а також змішувати кольори між собою, отримуючи нові відтінки. З плином часу фарби зберігають свій яскравий колір.
Акрил для декору однаково гарно наноситься на поверхні з дерева, фанери, ДВП, МДФ, паперу, картону,  ґрунтованого полотна, природнього каменю, цегли.
Після висихання фарби утворюють матову оксамитову незмивну плівку, що дозволяє використовувати задекоровані речі у побуті. Вироби, що постійно перебувають у користуванні, для додаткового захисту рекомендуємо покрити лаком на водній основі.


Нові набори акрилу для декору від ROSA TALENT - ще більше кольорів для втілення творчих ідей!