Самоклеючі трафарети "ROSA TALENT" у форматі А4!

10.07.2020

Представляємо нові мотиви багаторазових самоклеячих трафаретів від "ROSA TALENT" у новому, великому розмірі, що ідеально підійдуть для принтів на одязі!

Самоклеючі трафарети ROSA TALENT, відтепер, у форматі А4.
Нові мотиви, нові ідеї, більше можливостей!



Літо – пора яскравих барв та стильних аксесуарів, тож саме час ознайомитись з нашими новинками для декору від ROSA TALENT! Представляємо нові мотиви багаторазових самоклеючих трафаретів від ROSA TALENT, у новому розмірі.  
Великий розмір трафарету дає  нові можливості та спрощує декорування великих площ: футболки, сумки, подушки, скатертини, шухляди, кахлі. А за рахунок якісної клеєвої основи вони ідеально лягають на різні типи поверхонь: тканина, скло, дерево, папір, полотно ґрунтоване, не дають малюнку розтікатися та не лишають слідів клею по собі.

Ми підібрали топові дизайни трафаретів, керуючись останніми тенденціями в дизайні інтерєрів, одягу, аксесуарів: 

  • Елементи в стилі поп-арт, флористика, тварини: навушники, кеди, ловець снів, ананас, кактуси, пуанти, слон, зебра та ін. Крупний модний елемент на трафареті перетворить класичну футболку чи еко сумку у трендову унікальну річ, яка відображатиме оригінальність та власний стиль її власника.
  • Фонові: текстура дерева, квіти, горох в компанії з декількома кольорами фарб створять самостійний оригінальний фон на виробі, або ж стануть основою для виготовлення багатошарового панно, скрап альбому.
  • Бордюрні: геометрія, флористика, ажур стануть допомогою в оздобленні кутів та рамок виробу;
  • Український, англійський алфавіт та цифри необхідні кожному декоратору, адже вони необхідні при написанні дат, імен, цілих висловів за мінімально короткий час з максимальною акуратністю.

Самоклеючі трафарети ROSA TALENT підходять для роботи з акриловими та гуашевими фарбами, фарбами у спреях, фарбами для тканин, скла та кераміки, структурними пастами, гелями, позолотою, маркерами, крейдою, восковими олівцями та іншим. І, що важливо, їх можна використовувати безліч разів, лише попередньо ретельно очистивши від залишків матеріалу, що наносився. Створення декору з трафаретами ROSA TALENT перетворюється на легкий та захоплюючий процес.

Характеристики самоклеючих трафаретів ROSA TALENT у форматі А4:

  • Зручний формат для декорування великих площ;
  • Міцний клеючий шар багаторазового використання; 
  • Трафарет щільно прилягає до поверхні, зберігає малюнок від розтікання;
  • Стильні трендові мотиви;
  • Для декорування різних видів поверхонь.

Трафарети самоклеючі ROSA TALENT – ідеальне рішення в роботі декораторів інтер’єрів, рукодільників, скрапбукерів, чудовий помічник для студентів та школярів, надзвичайно зручний матеріал в декоруванні з дітьми.



d71c1440-e42f-49b7-8bb7-999eaa3b490d.png

Придбати.png



Насолоджуйтесь процесом – декоруйте з трафаретами ROSA TALENT!