Сумки на блискавці та дитячі фартухи "ROSA Studio"

14.06.2021

На наших віртуальних полицях нарешті з'явилися товари, котрими ви частенько цікавилися - дитячі фартухи в 3 яскравих кольорах і надійна сумка для зберігання і транспортування робіт у форматі А3.

Сумки та фартухи

Раді повідомити, що знов доступні до замовлення існуючі позиції аксесуарів для художників: сумки для паперу на блискавці та дитячі фартухи з нарукавниками від ROSA Studio.


Сумки для паперу у двох кольорах: сірому та чорному та форматі А3 (46х67х5см) створені для зручного, цілісного транспортування і зберігання рисунків, ескізів, картин, креслень, планшета, паперів. Для зручності в експлуатації передбачені спеціальні ручки та ремінь через плече, з можливістю регулювання довжини. Всередині сумки є дві великі кишені, одна з яких на блискавці для різних аксесуарів. Сумки виготовлені з міцної цупкої тканини, яка наділена водовідштовхувальними властивостями.

12dc0a5c-3366-48d2-9467-cf74d5b686c7.jpg
Придбати.png



Деталі:

  • Зносостійка, непроникна тканина
  • 2 резинки-тримачі для паперу на липучках;
  • Кишеня на блискавці для аксесуарів;
  • Пластиковий кант по контуру сумки, зберігає її форму;
  • Міцна металева фурнітура;
  • 2 кольори: чорний та сірий.

4c62e2e0-427a-46a4-bee6-398badbdd31b.jpg
Придбати.png



Фартухи художні дитячі ROSA Studio доступні в трьох кольорах та розмірі 55х44см з нарукавниками - 23х15см. Виготовлені з спеціальної водовідштовхуючої тканини, завдяки якій одяг під час роботи буде захищений – фарба та рідина не пройде на зворотний бік.  Ремінь на шиї має регулятор довжини, що робить розмір фартуха універсальним. Велика кишеня, розділена на три відділи, дозволить тримати необхідні інструменти під рукою.


Аксесуари від ROSA Studio - все для комфортної роботи художника!