01.11.2018

Створіть квіти до свята весни своїми руками.

Весна... Пробудження природи, нових почуттів та емоцій! 
Не дивно, що саме на початку найпрекраснішої пори року відзначають День Жінки - День 8 березня! А який жіночий день без букета чудових квітів? Та ніякий! Адже квіти основний атрибут світлого весняного свята. Але ми з Вами можемо пофантазувати і покреативити (ми ж творчі особистості :)) і подарувати букет коханій, мамі, бабусі, подрузі або сестричці з... фетру, наприклад. 
Цей матеріал у нас представлений в широкій кольоровій гамі, що дозволить Вам створити справді яскраві подарунки своїми руками. Окрім того, він є із вовни і поліестеру. Фетр є простим в обробці, немає потреби додатково обробляти краї, його легко можна різати та клеїти, а щільність та фактура фетру дозволяє його використовувати як самостійний предмет декору для більш практичних речей.


1.jpg

Просто казково виглядають квіти вирізьблені з дерева! 
Так, ця техніка рукоділля є надзвичайно складною у своєму виконанні, але якщо Ви завітали до нас на сайт, то обов'язково наділені необхідним талантом і майстерністю, і непростих ідей для подарунків для Вас просто не існує! ;)

2.jpg

Цікаві та яскраві квіточки вийдуть з декоративного паперу.
Ідеї подарунків на 8 березня обов'язково повинні включати в себе букети, правда ж? А якщо вони ще й будуть нагадувати про цей святковий день не лише протягом тижня, аж поки рослини не зав'януть, а милуватимуть око довгі місяці, то сюрприз вдався на славу! Саме тому ми пропонуємо підготувати штучні квіти, що не настільки ароматні, але своїми кольорами можуть затьмарити і справжні! Тим більше, що для цієї ідеї для подарунків потрібні лише ножиці, декоративний папір і дріт.

3.jpg

Милі березневі тюльпанчики в техніці квілінг.
Квілінг - це мистецтво виготовлення об’ємних композицій із скручених в спіральки довгих та вузьких смужок паперу. Це надзвичайно красивий та витончений вид рукоділля, що не  потребує великих затрат. З паперових стрічок створюють квіти та візерунки, які чудово передають ефект ажурного орнаменту.
 Найкраще всього квілінг приклеювати на папір чи картон, дерев’яні скриньки, підноси, подарункові упаковки. Достатньо міцні також зроблені з квілінгу підставки для чашок, цукерниці, декоративні вазочки та інше.
Матеріалів для квілінгу потрібно зовсім не багато: зубочистки або тоненьке шило для намотування смужок паперу, ножиці, клей для склеювання орнаменту, пінцет для зручності викладання елементів та власне набір кольорових смужок. Листівки, альбоми, сувеніри, біжутерія, настінні прикраси, подарункові упаковки, рамки для фотографій – все це можна прикрасити паперовими квітами та орнаментами з квілінгу.

4.jpg

А як Вам розкішні троянди з полімерної глини?
Ця техніка хендмейду дуже популярна зараз, тому ідеї подарунків до 8 березня, котрі можна втілити в реальність за її допомогою, налічують величезну кількість покрокових майстер-класів. Все, що Вам потрібно - відкрити один з них і взятися за приємну творчу роботу! Дорогі Вам люди будуть приємно вражені, повірте нам. ;)

5.jpg

Або скромні і ніжні сережки-підсніжники?

Нагадаємо Вам спосіб використання полімерної глини: розімнути пластику, зліпити виріб, запікати у заздалегідь прогрітій духовці при температурі 110° С і впродовж 20-30 хв.
Увага! Не використайте мікрохвильову піч і не перевищуйте рекомендовану температуру і час запікання!

6.jpg

Не менш прекрасні букети написані олійними фарбами.
Власна картина - ідея для подарунка, що без зайвих слів змальовує усі Ваші почуття. Полотно, фарби, пензлі, палітри, мольберти, фартухи - все, що необхідне для втілення творчого задуму, можна знайти у нашому інтернет-магазині. Вам залишиться тільки зануритися у свій внутрішній світ і писати, отримуючи задоволення від процесу. На віртуальних полицях ROSA.UA лежать лише найякісніші художні матеріали, тому неважливо, чи Ви творитимете олією...

7.jpg

Або аквареллю...

8.jpg

Чи пастеллю.
Полотна, написані власноруч - це не просто ідеї для подарунків, а шматочок душі автора, що назавжди залишиться з людиною, що їх отримає.

9.jpg

І навіть найменші можуть намалювати квіточку для мами... своїми долоньками! Ось як це чудово виглядає.

10.jpg


Як мило...
І насправді, не так важливо, який букет отримають ваші рідні 8 березня - буде це оберемок троянд або намальовані на аркуші паперу скромні тюльпанчики долоньками малюка, головне, що б подарунок був зроблений щиро і з любов'ю...

Радуйте Ваших рідних! Зі святом!