Водостійкий папір - що це?

Водостійкий папір - що це?


Водостійкий папір - це матеріал, який порівняно не так давно з'явився на ринку рукодільників і знають про нього мало хто, але матеріал дійсно дуже цікавий і область його використання просто неосяжна. 

Ми вирішили написати невеликий інформаційний пост і зробили підбірку фотографій виробів з цього матеріалу.
Дійсно, а що це за звір такий, що миється і зветься водостійкий папір? Цей матеріал дуже популярний в Японії і Південній Кореї. Зроблений він з чистої целюлози, екологічно безпечний і повністю розкладається, на відміну від целофану чи інших матеріалів. Це, так званий, швейний папір.

Даний матеріал можна прати і прасувати. На вироби, зроблені з цього матеріалу, можна встановлювати кнопки, вшивати блискавку, пришивати етикетки, встановлювати заклепки.

При тривалому використанні матеріал стає м'якшим. Його текстура починає нагадувати текстуру шкіри.

Слово "папір" в назві не зовсім точне, воно і вводить в оману. Це скоріше не папір, а саме матеріал. Не варто боятися, що з часом вироби з цього матеріалу пошкодяться або зносяться. Навпаки, з часом вони стануть виглядати шляхетніше і цікавіше.
А ось наглядний приклад того, що можна зробити з сумкою з цього матеріалу. М'яли, гнули, скручували, тяжкості носили. І навіть після цього сумка лишилась ціла й неушкоджена!

P.S. Якщо ми Вас зацікавили) і Ви готові до неймовірного і у Вас з’явилось бажання придбати цей чудовий та багатофункціональний папір, Ви можете це здійснити одним кліком.

Успіхів!