10 нових кольорів професійної акварелі "ROSA Gallery"

11.12.2020

Відтепер доповнена палітра професійних художніх акварельних фарб "ROSA Gallery" налічує 60 кольорів.
Зустрічайте нові ауреолін, ауреолін зелений, коричнева королівська, краплак коричневий, капут мортуум, чорно-зелена, коралова, м'ятна, сіра тепла, церулеум.

Художники-акварелісти, чудові новини для Вас!



Раді презентувати вам 10 нових кольорів професійної акварелі ROSA Gallery, підібраних та створених з урахуванням рекомендації художників України! Класичні стримані та особливі, унікальні кольори дають нові можливості для створення пейзажів природи, архітектурних та інтер'єрних пейзажів, ботанічних ілюстрацій та портретів. Кольори з грануляцією додають роботам особливого шарму та дозволяють отримати захоплюючі ефекти, а ніжні пастельні кольори – вдало доповнять палітру акварелістів-ілюстраторів.


Ауреолін. Сонячний та яскравий, теплий жовтий колір просто створений для сяючих, виразних сюжетів. Однопігментний, надзвичайно прозорий, може використовуватись як самостійно, так і у сумішах з іншими кольорами. Максимально високий рівень світлостійкості. Ауреолін вигідно проявить свої властивості, як у пейзажному, портретному жанрі, так і у ботанічній ілюстрації.

Ауреолін зелений - золотаво-жовтий, теплий колір, колір весняного листя, залитого сонячним промінням. Унікальне поєднання пігментів забезпечує дзвінкий та надзвичайно прозорий тон фарби у поєднанні з високим рівнем світлостійкості. Завдяки своїм властивостям, Ауреолін зелений стане справжньою знахідкою для ювелірної ілюстрації (колір хризоліта і олівіна). Незамінний для літніх пейзажів та ботанічної ілюстрації.

Коричнева королівська. Унікальний коричнево-бордовий колір палітри ROSA Gallery має вишуканий червоний підтон. Однопігментний, з високим рівнем світлостійкості та прозорості. Використовується як самостійно, так і у сумішах, практично у всіх техніках акварельного живопису.

Краплак коричневий. Соковитий, насичений складний теплий коричневий колір, який при розмитті розкриває свій червонуватий підтон. Йому притаманна відмінна текучість, високий рівень світлостійкості та середній рівень покривності.

Капут Мортуум. Класичний покривний коричневий колір з благородним холодним підтоном. Виготовлений на основі окису заліза колір гранулює, що додає роботам з його використанням особливого шарму. Однопігментний, з високим рівнем світлостійкості. Капут Мортуум може використовуватись як самостійно, так і у сумішах з іншими кольорами.

Чорно-зелена. Темна, практично чорна в масі, при розведенні розкриває свій холодний зеленуватий тон, який додасть атмосферності та глибини роботі. Напівпокривна фарба з високим рівнем світлостійкості ідеальна для виконання похмурих пейзажів, гірських краєвидів, бурхливого моря та окреслення тіней.

Коралова. Надзвичайно ніжний, теплий блідо-рожевий колір. Має середній рівень покривності та високу світлостійкість. Ідеально доповнює гаму пастельних кольорів. Завдяки своїй насиченості, кораловий колір ідеальний для написання тендітних квітів, весняних пейзажів. Кораловий знайде своїх прихильників серед ілюстраторів, які працюють у ніжній пастельній гамі.

М'ятна. Ніжний пастельний м'ятний колір з високим рівнем світлостійкості знайде своїх прихильників серед акварелістів та ілюстраторів. Світлий, делікатний, холодний зелено-блакитний тон додасть у роботу свіжості та допоможе розставити необхідні акценти. Напівпокривний, містить у складі білила, проте зберігає акварельну прозорість при розведенні.

Сіра тепла. Делікатний перлинно-сірий колір з високою світлостійкістю та середнім рівнем покривності. За його допомогою можна передати атмосферу архітектурних та інтер'єрних пейзажів, використати для відображення пір'я та шерсті в анімалістиці, а також додати акцентів готовій роботі.

Церулеум*. Виготовлений на основі натурального пігменту, Церулеум ROSA Gallery має вишуканий глибокий синій колір. Природна схильність пігменту до грануляції дозволяє отримати захопливі візерунки, як при самостійному нанесенні, так і у сумішах з іншими кольорами. Прозорий, з високим рівнем світлостійкості Церулеум - універсальний синій, незамінний практично в усіх жанрах акварельного живопису - від пейзажів до ботанічної ілюстрації.

* Доступний у продажу після 14.12.2020

Відтепер доповнена палітра професійних художніх акварельних фарб ROSA Gallery налічує 60 кольорів.



81eea9b2-ca96-4d95-85ef-444af853d8c5.jpg

Придбати.png




Основні властивості професійних художніх акварельних фарб ROSA Gallery в тубі:
  • Кольори фарби однакові як в тубі, так і в кюветі – єдина рецептура
  • Фарби добре розмиваються навіть після висихання
  • Основа 100% натуральний гуміарабік
  • Палітра акварелі ROSA Gallery містить багато однопігментних кольорів, що дає можливість утворювати чисті відтінки при змішуванні
  • Висока світлостійкість пігментів збереже роботу в первозданному вигляді з плином часу
  • 60 базових та унікальних, чистих та яскравих кольорів дозволяють обрати свої улюблені відтінки

10 нових кольорів акварелі ROSA Gallery в кюветах будуть доступні до замовлення в січні 2021 року.

Для художників, які працюють лише з кювет, та хочуть спробувати новинки вже, є можливість придбати пусті кювети ROSA та наповнити їх аквареллю з туб.

Нові кольори підібрані та створені з урахуванням рекомендації професійних художників України.