Акварель "ROSA Gallery": нові набори 2022 року!

12.04.2022

Нові тематичні набори акварельних фарб ROSA Gallery на 12 та 21 кольори в стильних компактних пеналах: для пейзажів, міських замальовок або ілюстрацій з яскравими унікальними кольорами, пастельними відтінками або класичною палітрою. Вибирайте свій стиль та настрій із новими наборами акварелі від "ROSA Gallery".

Нові набори акварельних фарб ROSA Gallery



Нові тематичні набори акварельних фарб ROSA Gallery на 12 та 21 колір в нових стильних компактних пеналах. Пейзаж, міські замальовки чи ілюстрація, яскраві унікальні кольори, пастельні відтінки чи класична палітра - обирайте свій стиль та настрій з новими наборами акварелі від ROSA Gallery.


Набір MONOPIGMENTED в пеналах кольору індіго на 12 та 21 колір сформований виключно з однопігментних кольорів, що дозволяє отримувати бездоганно чисті суміші та експериментувати з кольором. Максимальний рівень світлостійкості практично всіх кольорів набору гарантує збереженість робіт у часі.

2.png
Придбати.png

3.png
Придбати.png




Набір LANDSCAPE на 21 колір в пеналі кольору індіго створений для художників, здатних вловити настрій, атмосферу місця та перенести їх на папір. Більшість кольорів у наборі однопігментні, що дає можливість утворювати чисті відтінки при змішуванні. Максимальний рівень світлостійкості практично всіх кольорів набору гарантує збереженість робіт у часі. В дизайні набору використана картина відомого українського художника аквареліста Ігора Юрченка. Картина написана акварельними фарбами ROSA Gallery.


1.png
Придбати.png




Набір URBAN SKETCHING на 12 кольорів в бірюзовому пеналі допоможе зберегти враження від міст та подорожей. Набір сформований з кольорів ідеальних для міських замальовок. Більшість кольорів у наборі однопігментні, що дає можливість утворювати чисті відтінки при змішуванні. Максимальний рівень світлостійкості фарб у наборі гарантує збереженість робіт у часі.


4.png
Придбати.png




Набір ROMANTIC на 21 колір в бірюзовому пеналі поєднує класичні базові та ніжні пастельні кольори. Палітра набору ідеальна для зображення квітів, фешн ілюстрації, створення мотивів для патернів. Максимальний рівень світлостійкості фарб у наборі гарантує збереженість робіт у часі.


5.png
Придбати.png




Набори КЛАСИКА на 12 кольорів в пеналах: бірюзовому та індіго; на 21 колір в бірюзовому пеналі.
Поєднують у собі традиційні кольори для техніки акварель. Більшість кольорів гами набору  - однопігментні, що дає можливість утворювати чисті відтінки при змішуванні. Металевий пенал зручний у роботі на пленері, в подорожі чи в студії.  Він має дві палітри різної конфігурації та вставку для кювет.


6.png
Придбати.png

7.png
Придбати.png

8.png
Придбати.png




Акварельні фарби ROSA Gallery виготовлені на основі натурального гуміарабіку та високоякісних тонкотертих пігментів з високим ступенем світлостійкості. Більшість кольорів гами - одно пігментні, що дає можливість утворювати чисті відтінки при змішуванні.


Характеристики акварелі ROSA Gallery дають можливість застосовувати усі техніки та прийоми акварельного живопису:

  • Натуральний гуміарабік забезпечує відмінну адгезію та рознесення акварельних фарб;
  • Тонкотерті натуральні та синтетичні пігменти гарантують максимальну чистоту та прозорість кольору;
  • Висока концентрація пігменту дозволяє отримати широку розтяжку кольору від максимально насиченого до повітряно прозорого;
  • Класична технологія природнього сушіння акварелі забезпечує легке розчинення водою та набір фарби на пензель


Додамо більше кольору нашому світу з новими наборами акварелі ROSA Gallery!