Бордюрні трафарети "ROSA TALENT": новий розмір

08.02.2022

Трафарети, які можна використовувати багато разів, тепер у форматі 9х17см і з завжди актуальними мотивами: лаконічна геометрія, романтичні серця, флористика.

Представляємо новинку для декораторів - самоклеючі бордюрні трафарети в новому форматі 9х17см від  ROSA TALENT!

Бордюри - найпопулярніший та часто використовуваний декор, і такі трафарети доречні в скрині  матеріалів кожного майстра. Новий розмір бордюрних трафаретів зручний для декорування невеликих площ: торців скриньок, шухляд комодів, кахлів, подушок, країв скатертин.



Лаконічна геометрія, романтичні серця та флористичні мотиви трафаретів завжди актуальні та затребувані в декоруванні.

За рахунок якісної клейової основи трафарети ідеально лягають на різні типи поверхонь: тканина, скло,дерево, папір, полотно ґрунтоване; не дають малюнку розтікатися при цьому не лишають слідів клею по собі. І, що важливо, їх можна використовувати безліч разів, головне після роботи ретельно очистити від залишків матеріалу, що наносився.

Самоклеючі трафарети ROSA TALENT підходять для роботи з акриловими та гуашевими фарбами, фарбами у спреях, фарбами для тканин, скла та кераміки, структурними пастами, гелями, позолотою, маркерами, крейдою, восковими олівцями та іншим. Створення декору з трафаретами ROSA TALENT перетворюється на легкий та захоплюючий процес.

anons.png

Придбати.png



Характеристики багаторазових самоклеючих трафаретів ROSA TALENT:

  • Новий розмір бордюрних трафаретів 9х17см;
  • Міцний клеючий шар багаторазового використання;
  • Трафарет щільно прилягає до поверхні, зберігає малюнок від розтікання;
  • Для декорування різних видів поверхонь.

Трафарети самоклеючі ROSA TALENT – ідеальне рішення в роботі декораторів інтер’єрів, рукодільників, скрапбукерів, чудовий помічник для студентів та школярів, надзвичайно зручний матеріал в декоруванні з дітьми.



Трафарети самоклеючі ROSA TALENT є в розмірах: 9х10, 9х17, 13х20, 21х29,7см. Обирайте зручний та потрібний саме вам!