Дизайнерський папір від "ROSA TALENТ" в новорічно-різдвяній тематиці

06.11.2020

Цікава новинка для тих, хто займається скрапбукінгом/кардмейкінгом та виготовленням подарункових упаковок: дві нових серії, що налічують 32 мотиви двостороннього дизайнерського паперу у форматі А4, вже на наших віртуальних полицях. Поштучно і в наборах.

Підготовку до Нового року оголошуємо відкритою!
Зустрічайте нові мотиви дизайнерського паперу від ROSA TALENТ в новорічно-різдвяній тематиці! Поки світ не поглинула передноворічна метушня, саме час підготуватись та зібрати всі необхідні матеріали для бездоганного новорічного декору.



Тож пропонуємо Вашій увазі 2 нових серії та 32 мотиви двостороннього дизайнерського паперу ROSA TALENT поштучно та в наборах:


  • "Winter Dreamer" - благородна матова поверхня, ніжні пастельні кольори нададуть вашим роботам новорічної атмосферності та різдвяного затишку;
  • "Holiday Time" - насичені, виразні мотиви дизайнерського паперу для яскравих новорічних листівок та альбомів.

Двосторонній дизайнерський папір від ROSA TALENТ у форматі А4 використовується в техніках скрапбукінг та кардмейкінг, а також для виготовлення скриньок і подарункових упаковок різних розмірів. Цікаві актуальні дизайни, благородна матова поверхня дизайнерського паперу підійде для робіт різного рівня складності. Оптимальна щільність паперу - 200 г/м² - дає можливість легко надати йому заданої форми, він не тріскає при біговці та згинанні.

Завдяки своїм властивостям, дизайнерський папір ROSA TALENТ відповідає очікуванням професіоналів скрапу та кардмейкінгу, а також легкий в роботі для новачків.

Окремі сторінки з тематичними елементами для створення багатошарового декору та колекційність паперу дозволяють з легкістю підбирати та компонувати матеріали між собою, створювати завершені декоративні альбоми, листівки, блокноти в одній стилістиці.


Основні властивості дизайнерського паперу ROSA TALENT:

  • Формат А4 (без врахування відрізної інформативної смужки), щільність 200 г/м²;
  • Благородна матова поверхня паперу;
  • Усі листи з однієї кольорової гами, комбінуються між собою;
  • Папір не ковзає при порізці;
  • Не тріскає при біговці та згинанні;
  • Доступний поштучно та в наборах;
  • Не містить лігніну.



06b76281-f345-4ec8-b11b-39f17fb3c9d4.jpg

Придбати.png



02e92b8d-41eb-44ce-9f94-ce33168f0527.jpg

Придбати.png




Дизайнерський папір від ROSA TALENT - матеріал, без якого не обійдеться жоден із скрап майстрів та рукодільників, а ще це зручний матеріал для тих, хто вперше хоче освоїти техніку скрапбукінгу: матусь з дітками, підлітків, школярів. Використовуйте його для виготовлення листівок, фотоальбомів, подарункових упаковок, коробочок, скриньок, бонбоньєрок та багато іншого.


Популярні новорічні мотиви дизайнерського та скрап паперу ROSA TALENT дозволять втілити в реальність будь-які творчі ідеї майстра, щоб зберегти теплі спогади про затишні зимові вечори...