Лялькові меблі від "ROSA TALENT"

26.02.2020

Облаштовуємо житло іграшок! :)

Раді представити Вам новинки від ROSA TALENT – стильні  лялькові меблі  для облаштування житла улюблених іграшок.   Вишукана класика чи лаконічний модерн - оберіть стиль відповідно до Вашого смаку чи інтер’єру лялькового будиночка.



Пропонуємо меблі для ляльок в наборах та поштучно ROSA TALENT:

Всі лялькові меблі ROSA TALENT виготовлені з натурального матеріалу – фанери.  Гладенькі краї, рівна поверхня, легкий світлий колір та фактура деревини дозволяють їх використовувати навіть без додаткового декорування.  Для міцного з’єднання деталей використовуйте клей.

Особливості лялькових меблів ROSA TALENT:
  • Цікаві трендові мотиви розроблені дизайнерами ROSA
  • Легко складаються завдяки простій і чіткій конструкції
  • Виготовлені з фанери, можна використовувати без декорування
  • Легко і зручно декоруються
  • Містять інструкцію по складанню

Заготовки для дитячої кімнати від ROSA TALENT – це чудова можливість для батьків цікаво та корисно провести час з дитиною. Іграшкові меблі не тільки зроблять гру більш реалістичною, але й розширять кругозір дитини та познайомлять її з предметами побуту.
Ідеї для декорування:  пофарбуйте меблі акриловими фарбами, текстурними пастами зробіть об’ємний малюнок на шафці з допомогою трафарету, дивани та стільці обтягніть фетром, задекоруйте стіл в техніці декупаж, викладіть мозаїкою плитку на підлозі.  Це зробить ляльковий куточок унікальним та неповторним для дитини, адже створений її руками.


Створюйте реалістичний ляльковий світ із заготовками ROSA TALENT!