Пензлі щетина кругла "ROSA Studio"

15.01.2019

+ нові розміри синтетики і щетини "ROSA Studio"!

НОВИНКА — Пензлі ЩЕТИНА КРУГЛА ROSA Studio!
Та НОВІ розміри лінійки пензлів художніх ROSA Studio — СИНТЕТИКА кругла та плоска, ЩЕТИНА плоска.

IMG_7048.JPG

ROSA Studio розширює лінійку художніх пензлів: зустрічайте новинку - круглу щетину на довгій ручці, а також додаткові розміри синтетики та щетини! Відтепер мистецький арсенал художника стає значно ширшим, що дозволить реалізувати навіть найсміливіші творчі задуми з таким ж комфортом і впевненістю в результаті.

Саме круглі і плоскі пензлі, котрих в асортименті "ROSA" стало значно більше, складають необхідний набір для будь-якого митця - чи то амбіційного початківця, чи то шанованого майстра своєї справи. Вони дозволяють створювати широкий спектр форм і ефектів, використовуються для заливки великих  ділянок, створення чітких широких мазків (плоскі) та виконання найтонших деталізованих робіт завдяки гострому кінчику (круглі).

Пензлі ROSA Studio з волосу ЩЕТИНИ — чудове рішення для олійного живопису. АБСОЛЮТНА НОВИНКА - пензлі щетина кругла!

Щетина кругла, 411 - № 1, №2, №4, №6, №8, №10 д.р. пензель ROSA Studio
Щетина плоска, 401 - №12, №14, №16, №18, №20 д.р. пензель ROSA Studio

Пензлі ROSA Studio з волосу СИНТЕТИКИ — відрізняються винятковою еластичністю і пружністю волосяного пучка. Підходять для акрилового, гуашевого, темперного та олійного живопису.

Синтетика кругла, 111 - №10, к.р. пензель ROSA Studio
Синтетика кругла, 112 - №8, №10, №12 д.р. пензель ROSA Studio
Синтетика плоска, 101 - №14, №16, №18, №20 к.р. пензель ROSA Studio
Синтетика плоска, 102 - №14, №16, №18, №20 д.р. пензель ROSA Studio

Будь ласка, зверніть увагу на те, що важливе значення має тип волосу, з якого виготовлений пензель. Синтетичний є універсальним і підходить до більшості видів живопису. Що ж стосується пензлів з волосу щетини, то вони пружні і міцні. Пучок такого пензля чудово тримає форму і дозволяє маніпулювати густими, "важкими" фарбами (масло, акрил, темпера, гуаш).
Окремо варто відзначити співвідношення ціни та якості пензлів ROSA Studio, що дає змогу економити на матеріалах для творчості, не хвилюючись при цьому за фінальний результат. А діапазон розмірів та форм зараз задовільнить найвибагливішого художника. ;)

Бажаємо вам натхнення, а втілити його в життя допоможе продукція ROSA!