Набір акварелі "КЛАСИКА" на 24 кольори

15.07.2020

Набір укомплектовано в стильний та практичний пластиковий пенал. В ньому зібрано традиційні кольори для техніки акварель.

А ми підготували для Вас ще одну розкішну акварельну новинку!
Набір акварельних фарб КЛАСИКА на 24 кольори тепер можна придбати і у пластиковому пеналі, який додасть зручності та комфорту при роботі в студії, у подорожі чи на пленері.



Набір КЛАСИКА поєднує у собі традиційні кольори для техніки акварель. Більшість кольорів гами - однопігментні, що дає можливість утворювати чисті відтінки при змішуванні. Характеристики акварелі ROSA Gallery дають можливість застосовувати усі техніки та прийоми акварельного живопису.

Пенал виготовлений з якісного цупкого пластику, що добре відмивається та дає можливість комфортно працювати зі змішуваннями, фарби не збираюся краплинками та гарно відображають колір замісу. Кришки пеналу герметично закривають комірки з фарбами, а у відкритому вигляді слугують палітрами. Отвір для пальця у нижній частині пеналу дозволяє зручно розташувати його в руці та утримувати під час роботи.

Характеристики професійних акварельних фарб ROSA Gallery:

  • Натуральний гуміарабік забезпечує відмінну адгезію та рознесення акварельних фарб.
  • Тонкотерті натуральні та синтетичні пігменти гарантують максимальну чистоту та прозорість фарб.
  • Висока концентрація пігменту дозволяє отримати широку розтяжку кольору від максимально насиченого до повітряно-прозорого.
  • Класична технологія природнього сушіння акварелі забезпечує її легке розчинення водою та набір фарби на пензель.

Завдяки стильному дизайну упаковки та пластиковому пеналу з кришками-палітрами набори акварельних фарб ROSA Gallery в кюветах стануть вишуканим подарунком для професійного художника.


Придбати.png



Художні акварельні фарби ROSA Gallery розроблені та виготовлені в Україні. Високоякісна сировина, професійний підхід та сучасне спеціалізоване обладнання гарантують безкомпромісно високу якість продукції.