Набори акварелі "ROSA Gallery" в металевих пеналах

20.09.2018

На 14, 21 і 28 кольорів

А у нас мега-новинка - професійні акварельні фарби від ROSA Gallery відтепер ще й в металевих пеналах!

IMG_7078.JPG


Багато українських художників вже відкрили для себе і обирають професійні акварельні фарби ROSA Gallery. В чому ж їх особливість?

  • Натуральний гуміарабік забезпечує відмінну адгезію та рознесення акварельних фарб;
  • Тонкотерті натуральні та синтетичні пігменти гарантують максимальну чистоту та прозорість кольору;
  • Висока концентрація пігменту дозволяє отримати широку ростяжку кольору від максимально насиченого до повітряно-прозорого.
  • Класична технологія природного сушіння акварелі забезпечує її легке розчинення водою та набір фарби на пензель.

Для більшої зручності в роботі з акварельними фарбами ми створили - набори акварельних фарб ROSA Gallery в металевих пеналах. Завдяки невеликому розміру їх можна переносити у сумці або етюднику. В пенал вбудовані дві палітри різної конфігурації, спеціальна вставка для кювет та зручний фіксатор для пальця, що дозволяє легко утримувати набір під час роботи.

Обирайте свій набір:

КЛАСИКА. Набір поєднує у собі традиційні кольори для техніки акварель. Більшість кольорів гами - однопігментні, що дає можливість утворювати чисті відтінки при змішувані.  Доступні такі варіанти наборів:
  • 14 базових кольорів.  Підійдуть любителям невеликої класичної палітри кольорів.
  • 21 колір. Більш широка палітра основних кольорів. До того ж, в пеналі є вільне місце для 7 улюблених кольорів, що не увійшли в набір.
  • 28 кольорів. Набір представлений великою палітрою класичних та унікальних кольорів, що дозволяє експериментувати, відкривати нові суміші і відтінки.

14.jpeg
Набір акварелі "Класика" в метал. пеналі, 14 кольорів, ROSA Gallery

21.jpeg
Набір акварелі "Класика" в метал. пеналі, 21 кольорів, ROSA Gallery

28.jpeg
Набір акварелі "Класика" в метал. пеналі, 28 кольорів, ROSA Gallery



МОДЕРН. 21 кольорів. Набір для художників та ілюстраторів, які хочуть додати в свої роботи своєрідного стилю та експресії. Тут переважають унікальні кольори палітри ROSA Gallery, які в поєднанні з класичними базовими кольорами утворюють нестандартні цікаві суміші, додають їм сяйва і динаміки. В пенали є вільне місце для 7 улюблених кольорів, що не увійшли в набір.
Художні акварельні фарби ROSA Gallery розроблені для професійного живопису з урахуванням всіх вимог та рекомендацій українських художників.

modern.jpeg

Набір акварелі "Модерн" в метал. пеналі, 21 кольорів, ROSA Gallery

Творіть в задоволення!