Новорічні заготовки "ROSA TALENT"

15.10.2018

Як говорить народна мудрість: готуйте сани влітку. ;)

Свято наближається! Новорічні заготовки від ROSA TALENT – цікаві новинки для затишного свята та різдвяного настрою!

2.jpg

Вже незабаром  маленькі вулички і великі  міста поринуть в атмосферу передноворічних приготувань. В повітрі  відчуватиметься запах хвої та глінтвейну, а будинки  будуть оздоблюватись новорічним декором.  ROSA TALENT підготувала  великий вибір новорічних заготовок для декорування, аби Ваші домівки виглядали святково, стильно та затишно в новорічні та різдвяні свята!

Окрім улюблених традиційних заготовок для декору, ROSA TALENT представляє Вам нову цікаву та незвичайну новорічну серію, аби ви могли втілити в життя свої найсміливіші та найкреативніші ідеї:

  • Новорічні та різдвяні композиції стануть окрасою святкового столу! Особливої уваги заслуговують окремі заготовки , так як можуть стати сховищем для подарунка. В одній з композицій відкривається дашок хатинки, через який можна покласти в середину невеликий сюрприз, мандаринки або ж цукерки. 
  • 3D-хатинки з підвісом*. Цікаво та зручно, що їх можна не тільки ставити на стіл або тумбу, але і підвішувати на ялинку. В будиночках відкривається дашок, що дає змогу вкласти в середину, якийсь міні-подарунок, цукерку, або використати в якості підсвічника. Також за допомогою 3Д хатинок ви можете зробити адвент-календар на кожен день грудня до Нового року, сховавши завдання та подарунок в середину. Дні очікування свята пройдуть для Вас цікавіше і швидше!
  • 3D-фігурки поповнились новими дизайнами. З`явились нові мега-популярні санчата та олені!
  • 9 видів традиційних ялинкових прикрас з фанери: ялинки декількох видів, зірки, шишки, рукавиці, олені!
  • Новорічні міні-фігурки на ялинку – найпопулярніші мотиви.
  • Ну і звісно ж  фігурки-символи 2019 року зі свинкою. Куди ж без них! 

*3D-заготовки (хатинки, олені) – мають в комплекті  покрокову  інструкцію, яка значно полегшить та пришвидшить процес складання.
Заготовки ROSA TALENT можна задекорувати в різноманітних техніках: декупаж, розпис фарбами, контурами, покриття поталлю та безліччю інших.


Готуємося до новорічних свят разом з ROSA TALENT!