Про "синяву" на підрамниках

29.12.2020

До вашої уваги експертний аналіз явища від фахівців Інституту лісового і садово-паркового господарства.

Шановні клієнти!
Якість продукції, котру виготовляє "ROSA", дотримання всіх обов'язкових умов виробництва і підходів до відбору матеріалів - це непорушне правило компанії. Тому її працівники у невідкладному режимі і дуже серйозно поставилися до звернень покупців щодо виявлення "синяви" на окремих підрамниках їхніх брендів.

Менеджер відділу якості Наталя Корнєва звернувся за експертним аналізом цього явища у навчально-науковий Інститут лісового і садово-паркового господарства при Національному університеті біоресурсів і природокористування України. З офіційною відповіддю ви можете ознайомитися на зображенні, доданому до статті.

Звідки на деревині з'являється "синява"?
Тут втручаються виключно природні фактори, ніяк не пов'язані з технологічними та виробничими процесами. Для того, аби забезпечувати художників/партнерів продукцією безперервно, впродовж цілого року, доводиться використовувати для виготовлення підрамників дерево, що зрізається в теплу пору року. А саме на ньому проступає "синява".
Головне - вона ніяк не впливає на якісні характеристики: ні на міцність підрамників, ні на полотно, ні на нанесені грунт чи фарби.
Найважливіша і не надто вибаглива умова, що дозволить уникнути будь-яких проблем у подальшій експлуатації товарів з деревини - зберігання їх в сухому місці.

Бажаємо вам натхнення, а повною мірою втілити його в реальність допоможе своєю продукцією "ROSA".