Серія заготовок для декорування "Закохані" 2022 року

20.01.2022

Нові скриньки, звичайні та 3D-рамки для фото, заготовки, коробки в стилістиці Дня Святого Валентина вже можна замовити, наші менеджери-купідони в очікуванні! :)

Нові заготовки для декорування серії «Закохані»!



Новорічні свята позаду, тож саме час розпочинати підготовку до Дня закоханих! Нові стильні заготовки для декору в серії «Love» - це свіжі цікаві мотиви, які влучно доповнюють існуючі колекції ROSA TALENT:

  • Класичні заготовки для декору «Серця» завжди мають попит та використовуються в якості тематичних підвісок, які чудово пасуватимуть для декорування святкових залів, фотозон.
  • 3D та класичні рамки для фото можна по особливому задекорувати, розмістити фото і… вуаля – подарунок на Валентинів день готовий.
  • Подарункові скриньки та коробки з МДФ можуть слугувати упакуванням для ваших подарунків, а надалі використовуватись для збереження речей: біжутерії, дрібних пам'ятних речей, листівок та листів. Дивуйте своїх близьких та робіть сюрпризи!

Нові заготовки для декорування ROSA TALENT чудово підходять до існуючої Весільної серії, а це можливість доповнити та розширити серію «Весілля» додатковими елементами.

Текстурні пасти, трафарети з романтичними мотивами, блискітки, насичені червоні або ж ніжні пастельні кольори акрилових фарб перетворять будь-яку заготовку у витвір мистецтва. Потрібно лише дати волю фантазії та отримувати задоволення від творчого процесу.


Ще більше краси та романтики з ROSA TALENT!