Склейки для акварелі "ROSA Gallery"

03.11.2020

Нові склейки для акварелі ROSA Gallery з якісного італійського середньозернистого паперу Fabriano Watercolor у трьох форматах: А3, А4, А5.

Раді познайомити вас із акварельною новинкою від ROSA Gallery - склейками для акварелі в трьох форматах! Якісний італійський папір від Fabriano, надійна проклейка листів, стильний та лаконічний дизайн склейок для акварелі - ідеальний вибір для професійного художника та чудове рішення подарунку другу-акварелісту.
Надихайтеся картиною талановитого українського художника Бобришева Олександра Івановича „Сплеск хвилі“, яка прикрашає обкладинку нових склейок для акварелі.


Формати склейок для акварелі ROSA Gallery:

  • А3 – склейка по 4 сторонах;
  • А4 – склейка по 4 сторонах;
  • А5 – склейка по 1 стороні.


Наповнення склейок для акварелі ROSA Gallery - це папір середньозернистої текстури Watercolor від Fabriano зі щільністю 200 г/м² та 25% вмістом бавовни, який підходить для усіх базових технік акварелі, гуаші, робіт олівцем та лінером. Середньозерниста фактура паперу підкреслює акварельний характер роботи.
Спеціальна проклейка паперу сприяє плавному перетіканню кольорів і дає можливість досягнути дивовижних переходів між відтінками. Міцна проклейка аркушів по периметру з 4-х сторін, у форматах А3 та А4, забезпечує їх оптимальний натяг та зберігає папір від деформації навіть при роботі у техніці по сирому. Таке з‘єднання паперу дозволяє працювати без використання додаткових кріплень, волога з робочого аркуша не потрапляє на інші.


Властивості склейок для акварелі ROSA Gallery:

  • Якісний італійський середньозернистий папір Fabriano Watercolor;
  • Яскраво виражена фактура паперу створює акварельний характер роботи.
  • Надійна проклейка бокової частини;
  • Основа склейки виготовлена з цупкого картону;
  • Стандартні формати для великих робіт та для дрібних рисунків, ескізів;
  • Стильний лаконічний дизайн з картиною професійного українського художника.


За рахунок основи з цупкого картону, склейка для акварелі є повноцінною сучасною альтернативою планшету, що особливо зручно на пленері чи етюді. Якісний папір, легкість в транспортуванні, зручність в роботі.


Придбати.png



Зручний та комфортний процес живопису з матеріалами від ROSA Gallery у дивовижному світі акварелі!