Редизайн наборів акрилу для декору ROSA TALENT

02.05.2024
Найперше буде змінений дизайн в наборах на 18 кольорів, а згодом і уся решта наборів акрилу для декору матимуть нове стильне упакування. Що важливо, оновлена коробка буде наповнена акрилом для декору в новій, покращеній банці.

Зустрічайте оновлений дизайн наборів акрилу для декору від ROSA TALENT!



Стильний, свіжий дизайн набору зачарує вас з першого погляду! Колірна гама набору різниться відповідно до ефектів, типу акрилу, який в середині. Незмінним є лише великий стильний метелик, який став невіддільним елементом дизайну коробки.
Найперше буде змінений дизайн в наборах на 18 кольорів, згодом усі набори акрилу для декору будуть мати нове стильне упакування. Оновлена коробка буде наповнена акрилом для декору в новій покращеній банці.

Набори акрилу для декору ROSA TALENT - це справжня знахідка для початківців, які хочуть спробувати себе в декоруванні чи розписі. Новачкам не потрібно самостійно поштучно обирати фарби - нові набори мають всі необхідні кольори для початку роботи в техніці.
Також це вдалий подарунок для декоратора - яскрава стильна упаковка, наповнена різноманіттям кольорів якісного акрилу для декору!


Акрил для декору ROSA TALENT поєднує у собі властивості, які роблять роботу декоратора легкою та приємною:

  • Вершкова консистенція забезпечує рівномірне нанесення
  • Висока покривність дозволяє легко зафарбувати поверхню
  • Кольори фарби ідеально пасують для стилів шебі шик, вінтаж, прованс та класика.



Придбати.png




Акрилові фарби можна розбавляти водою, а також змішувати кольори між собою, отримуючи нові відтінки. З плином часу фарби зберігають свій яскравий колір.

Акрил для декору однаково гарно наноситься на поверхні з дерева, фанери, ДВП, МДФ, паперу, картону, ґрунтованого полотна, природнього каменю, цегли.

Після висихання фарби утворюють незмивну плівку, що дозволяє використовувати задекоровані речі у побуті. Вироби, що постійно перебувають у користуванні, для додаткового захисту рекомендуємо покрити лаком на водній основі.


Набори акрилу для декору від ROSA TALENT - більше можливостей для втілення творчих ідей!