Новости


Нові заготовки чудово доповнюють існуючий асортимент основ для декору. Великодні заготовки можна розписати акриловими фарбами з різними ефектами, контурами для об’ємного розпису, зробити кракелюр.
Обирайте саме те, що потрібно Вам для декорування столу, створення святкової атмосфери світлого свята.

10 розкішних, складних, глибоких кольорів професійної акварелі ROSA Gallery для створення ефектів при написанні природи, архітектурних та інтер'єрних пейзажів, фактурних портретів та, ілюстрацій.

Набір гуаші CREATIVE на 16 кольорів має збільшену кольорову гаму: додаткові білила титанові та розширену палітру червоних кольорів, що дозволить створювати безліч класичних та яскравих кольорів та відтінків. Нове зміцнене упакування з потовщеного картону дозволить надійно зберігати та транспортувати Ваші фарби.

Пензлі з волосу поні на короткій ручці зі стандартною виставкою робочої частини як найкраще підходять для робіт гуашшю. Кругла форма пензля призначена для створення тонких та широких ліній, товщина яких регулюється натисканням.

Скетчбуки, що ідеально підходять для графіки, мають ще 4 оригінальні дизайни в дуже різних напрямках. Тут і палітурка з корка, і принт на ній атмосферного полотна від одного з найвідоміших нідерландських живописців. Вам точно варто кинути на них оком. ;)