Новости


Новий різновид гуаші від нідерландського виробника вже на наших віртуальних полицях!
Представлений він 60 кольорами і доступний до замовлення як поштучно, так і в наборах по 5, 6 8, 10 штук (туби / баночки).

Набори акрилу на 6, 9, 12 кольорів зі стильними та цікавими дизайнами коробок на будь-який смак вже лежать на наших віртуальних полицях!
Популярний якісний акрил, невеликий об’єм фарби та збалансована гама кольорів в наборах - чудове рішення для діток, новачків та учнів студій.

Папір з цих папок підходить і для щільного нанесення гуаші, і для тонких, розведених водою, шарів. Спеціальна проклейка запобігає просочуванню фарби на зворотню сторону, а після висихання папір самовирівнюється.

Відтепер і на 10 аркушів європейського акварельного паперу зі 100% целюлози та у популярних розмірах А3 та А4. Окрім фарб він дозволяє використовувати для роботи олівці, лінери та туш.

Новинка в баночках по 20 мл для невеличких виробів та по 100 для масштабніших проєктів допоможе довше зберігати першопочатковий вигляд задекорованих предметів і дозволить сміливо використовувати їх в побуті.