Новости

Відтепер фартухи від ROSA доступні в трьох кольорах (бордо, асфальт, чорний), а асортимент пеналів для пензлів з тканини має ще один новий стильний та практичний колір.
Аксесуари від ROSA Studio - все для комфортної роботи художника!
Сумки-шопери виготовлені з натуральних матеріалів та використовується як базова річ у повсякденному житті.
Це чудове рішення для прогулянки, шопінгу та можливість залишатися у тренді як для дітей, так і для дорослих.
Акрилові фарби в наборах ROSA Studiо вперше доступні в металевих тубах об’ємом 10 мл! Це гарна пропозиція, як для початківців в акриловому живописі, так і для тих хто тільки знайомиться з кольорами акрилу ROSA Studiо. Фарби в тубі достатньо для створення декількох робіт, у великих наборах додано більшу кількість білил, для збалансованого використання всієї палітри художником.
Художні акрилові фарби ROSA Studio призначені для живопису, навчання, пленерів та роботи у студії. Їхня гама підібрана, керуючись класичною методологією живопису, забезпечує очікувані результати при змішуванні та в розбілах, а кремова консистенція готова до роботи без додаткового розведення.
Полімерна глина JAM CLAY є досить щільною у бруску, від якого легко відділити потрібну частину для роботи. Вона стає м’якою після розминання та легко піддається моделюванню. Полімерна глина JAM CLAY не липне до рук, що ідеально в роботі для новачків та творчих занять з дітьми.