"Smarta": матеріали для ліплення

21.05.2024
А ось і новий бренд в асортиментів товарів для майстрів рукоділля, котрий буде представлений на наших віртуальних полицях самозастигачою глиною, масою для моделювання, силіконовими молдами, металевими інструментами для роботи.

Зустрічайте новий бренд у категорії для ліплення від ТМ "Smarta"!



ТМ "Smarta" – представляє асортимент для ліплення, турецького виробника NureArt, який використовується для хобі, навчальних та професійних цілей, декору, створення аксесуарів, художнього оформлення та архітектурного моделювання.


ТМ "Smarta" містить в асортименті наступні категорії продуктів:


  • Самозастигаюча глина "Smarta" - це м'яка та гнучка глина з ідеальною текстурою, підходить для робіт з дрібними деталями та флористики "холодний фарфор". Широка палітра, кольорів як класичних, так і з ефектами, при цьому дає можливість створювати флористичні композиції, ювелірні вироби, мініатюри, декоративні роботи і багато інших креативних ідей.

  • Маса для моделювання "Bold" - самозастигаюча глина ідеально підходить для будь-якого віку як аматорам, так і професіоналам. Її можна використовувати для створення різних форм великих розмірів, скульптур, моделей, фігур, а також для оздоблення плоских та об’ємних поверхонь.

  • Допоміжні інструменти:
  • силіконові молди - ідеальні у роботі з глинами, для створення 3D-фігур за лічені секунди. Цікаві актуальні дизайни для різних потреб;
  • металеві інструменти - дозволяють досягати високої точності, контролю та різноманітності технік при роботі з глиною, допомагають створювати деталізовані, фактурні та якісні вироби.