Ліра №41 В - новий мольберт

18.07.2024
Це лаконічна модель для початківців та любителів живопису, що підійде для різного віку. Працювати на ньому можна і з підрамником висотою до 124 см, і з закріпленим на планшеті папером.

Новий мольберт від ROSA Studio

Зустрічайте новий стаціонарний мольберт №41 В "Ліра" - чудовий вибір для роботи в художніх школах, вдома, а також для виставок та презентацій.


"Ліра" №41 В – це лаконічна модель для початківців та любителів живопису. Цей універсальний мольберт підійде для різного віку. Працювати на ньому можна і з підрамником висотою до 124 см, і з закріпленим на планшеті папером.

Мольберт виготовлений із полегшеного профілю з натуральної сосни, що робить його легким при перенесенні. Він має трьох точкову опору, тож надійно виставляється на поверхні. Плавне легке регулювання полиці дозволяє закріпити полотно на необхідній висоті, а зручний бігунок надійно зафіксує основу для живопису. Кут нахилу мольберта регулюється, що дозволяє виставити потрібний нахил згідно з характером роботи та положенням художника: сидячи чи стоячи.
Завдяки складній задній ніжці мольберта, його можна скласти та зберігати за меблями, дверима чи при стіні.
Мольберти доступні до продажу у зібраному вигляді - відразу готовий до роботи та у розібраному вигляді, щоб було зручно транспортувати.


Характеристики мольберта №41 В "Ліра":

  • Розмір: 61х80х170 см
  • Максимальна висота полотна: 124 см
  • Матеріал виготовлення: Сосна
  • Полегшений профіль - легкий при транспортуванні
  • Додатковий функціонал надає комфорту в роботі
  • Індивідуальна упаковка відповідає за збереження при транспортуванні


Придбати.png




Мольберти від ROSA Studio - комфорт в роботі художника!