Новости

Заготовки ROSA TALENT із фанери, МДФ та ДВП можна задекорувати в різноманітних техніках: декупаж, розпис фарбами, контурами, покриття поталлю, декор текстурними пастами, блискітками та безліччю інших.

Зустрічайте нові тематичні дерев'яні фігурки від ROSA TALENT, які з легкістю допоможуть підготувати тематичний декор до свята та створити атмосферу наймістичнішої події року. А для створення моторошних малюнків на картоні та одязі в тематиці Геловіну стануть помічниками нові штампи для вибійки!

Більше кольорових рішень у текстильних заготовках - дозволяють влучніше підібрати основу для створення хендмейд-аксесуара та урізноманітнити свій гардероб. Нові кольори - нові можливості для створення ексклюзивного, особливого виробу!

Створення панно цікавий та захопливий процес навіть для дитини, як етап складання мозаїки по нанесених контурах, так і процес декорування кожного сегменту в обраний колір. Зібрані усі сегменти разом утворюють чудову гру кольорів в мінімалістичному стильному панно.
Елементи панно легко та просто розфарбувати та скласти, адже на основі заготовки нанесені контури підказки.

Асортимент нових пензлів сформований з 1 серії, виготовленої з натурального волосу щетини, та 5 серій з синтетичного волосу. Серії відрізняються між собою за жорсткістю, еластичністю, товщиною та представлені різними формами волосяного пучка для можливості створення різних художніх форм мазків: класичних, універсальних та особливих, нестандартних.