Новости


Зустрічайте три нових серії повністю прозорих трафаретів (що дає можливість бачити попередньо задекоровану основу та місце нанесення майбутнього декору): "Квіти", "Метелики", "Птахи".

Ваші роботи в техніках скрапбукінгу/кардмейкінгу відтепер можуть бути доповнені елементами особливої вишуканості і витонченого шарму завдяки фактурі та металевим тисненням новинок від "ROSA TALENT".

Улюблені лінери дизайнерів тепер доступні в сірих відтінках: холодний сірий і холодний світлий сірий з пігментованими чорнилами з нескінченними можливостями.

Легкий, лаконічний та стильний дизайн папки для паперу надихає до творчості. Цупка обкладинка дає можливість використовувати папку для  зберігання та транспортування паперу та готових робіт. А дрібнозерниста текстура, спеціальна проклейка паперу та щільність 200г/м роблять його оптимальним для рисунку та креслення.

Нові тематичні набори акварельних фарб ROSA Gallery на 12 та 21 кольори в стильних компактних пеналах: для пейзажів, міських замальовок або ілюстрацій з яскравими унікальними кольорами, пастельними відтінками або класичною палітрою. Вибирайте свій стиль та настрій із новими наборами акварелі від "ROSA Gallery".