Акрил по тканині ROSA TALENT (80 мл): відтепер повна палітра!

15.12.2023
Акрилові фарби по тканині ROSA TALENT на водній основі ідеальні для розпису світлих та темних тканин різного складу, в тому числі шкіри та замші. 35 доповнених кольорів акрилових фарб по тканині ROSA TALENT в збільшеному об'ємі та 5 раніше створених основних кольорів чудово підійдуть для великих виробів, площ, декораторам, які працюють в студіях, любителям роботи з банкою.

Відтепер усі кольори акрилових фарб по тканині ROSA TALENT (окрім ефектів) можна придбати в банці 80 мл!

35 доповнених кольорів акрилових фарб по тканині ROSA TALENT в збільшеному об'ємі та 5 раніше створених основних кольорів чудово підійдуть для великих виробів, площ, декораторам, які працюють в студіях, любителям роботи з банкою.



Акрилові фарби по тканині ROSA TALENT на водній основі ідеальні для розпису світлих та темних тканин різного складу, в тому числі шкіри та замші. Вони еластичні після висихання та надмірно не потовщують тканину. Яскраві та насичені кольори фарб добре змішуються між собою, утворюючи нові бажані відтінки. Завдяки однорідній консистенції фарби рівномірно лягають на тканину та не розтікаються, тому їх зручно наносити через трафарет.


Основні характеристики:

  • 40 яскравих та стійких кольорів в баночках по 80 мл;
  • Високо покривні - підходять для розпису світлих і темних тканин;
  • Однаково добре наносяться і лягають на натуральні та синтетичні тканини;
  • Фарба витримує ручне та машинне прання у відповідному режимі.



Придбати.png



Акрилові фарби по тканині ROSA TALENT є високопокривними, внаслідок цього будь-який колір виглядає насиченим, як на світлій, так і на темній тканині. Якщо потрібно досягти ефекту «прозорості» фарбу потрібно розвести водою.

Для максимально довготривалого збереження Вашого зображення на виробі в гарному стані рекомендуємо дотримуватись усіх рекомендацій з використання.

Палітра акрилових фарб по тканині ROSA TALENT складається з 40 матових кольорів в об'ємі 20, 60, 80 мл; 4 металіки, 1 перламутр, 4 флуорисцентні кольори об'ємом 20 мл, а також доступні набори на 6, 9, 12, 18 та 24 кольори по 20 мл.


Обирайте відповідно до Ваших потреб та способів використання!