Пензлі синтетика кругла "STREAM" в серії "TRAVEL BRUSH"

16.09.2022

Пензлі для акварелі синтетика кругла "ROSA STREAM 158" зі спеціальним захисним ковпачком - це універсальні пензлі, якими виконують точну, деталізовану роботу, а також заливки та широкі мазки в різних техніках акварелі.

Найпопулярніші пензлі для акварельного живопису чорна синтетика ROSA STREAM відтепер ще й у серії TRAVEL BRUSH!



Пензлі серії TRAVEL BRUSH ROSA обладнані спеціальним захисним ковпачком, який захищає волос від механічних пошкоджень при транспортуванні. Компактний пензель  легко поміститися в пенал чи кишеню, за рахунок того, що його робоча частина  від’єднується від металевої ручки і ховається всередину ковпачка.

Пензлі для акварелі синтетика кругла ROSA STREAM 158 - це універсальні пензлі, якими виконують точну, деталізовану роботу, а також заливки та широкі мазки в різних техніках акварелі. 
Пружна, при цьому достатньо м'яка синтетика чорного кольору чудово тримає форму пучка та кінчик, що дозволяє прописувати дрібні деталі і тонкі лінії. Пружність пензля ідеальна для художників, які люблять максимально контролювати процес та керувати мазком. Кругла форма та властивості волосу роблять пензель універсальним для різного характеру мазків.


stream_artizo.png
Придбати.png




Основні характеристики пензлів синтетика кругла ROSA STREAM 158 в серії TRAVEL BRUSH від ROSA :

  • Форма: кругла
  • Пружна, м'яка синтетика чорного кольору
  • Для подорожей та пленерів. Обладнані спеціальним захисним ковпачком
  • Підходить як для заливок, так і пропису дрібних деталей
  • Номери: 2, 4, 5, 7

Синтетика кругла STREAM 158 - це оптимальний варіант, коли Ви прагнете мати з собою мінімальний набір інструментів та при цьому не обмежуватись в можливостях.

Пензлі синтетика кругла STREAM 158 в серії TRAVEL BRUSH від ROSA ідеально підходять для створення акварелей, скетчів у подорожах та на пленері.