Текстильні заготовки з бавовни "ROSA TALENT"

09.03.2023

Мішечки з бавовни в трьох розмірах і двох кольорах, спортивні сумки із двох моделей і екорюкзак із саржі можуть слугувати невід'ємним та стильним елементом Вашого гардеробу або ексклюзивним подарунком. ;)

Великий вибір форм та розмірів текстильних заготовок від ROSA TALENT - необхідний продукт для декораторів, що розписують текстиль та знахідка для господинь, які люблять грамотно організовувати домашній простір.

Текстильні заготовки з бавовни розписують акриловими фарбами для тканини, декорують в різних техніках: декупаж, мармурування, розпис контурами, використовують трафарети, штампи для вибійки, термонаклейки чи термострази.



Мішечки з бавовни в трьох розмірах та двох кольорах (чорний та білий) зі шнурком для стягування чи зав'язування - це чудовий варіант екологічного упакування з бавовняної бязі. Вони підходять для упаковування сипучих харчових продуктів, взуття, подарунків в етностилі, зберігання різних дрібничок. Легко перуться, гіпоалергенні, міцні та щільні. Гарний варіант для подорожей - все необхідне буде акуратно розміщено в дорожній сумці.

mishechky_white.png


Придбати.png



mishechky_black.png


Придбати.png


Екосумки з бавовни двох моделей: з дном та без дна. Моделі без дна мають довгі ручки двох кольорів на вибір: чорні та білі. Важко уявити сучасну людину без зручного місткого шопера, адже це не тільки стильно, але екологічно безпечно - лише уявіть, скільки поліетиленових пакетів ви зекономите!. Розфарбуйте шопер під свій стиль та насолоджуйтесь комфортним походом за покупками.


ekosumka_bez_dna_1.png
Придбати.png



ekosumka_bez_dna_2.png
Придбати.png



ekosumka_z_dnom.png
Придбати.png


Екорюкзак із саржі зі зручними мотузковими шлейками можна використовувати як шопер, сумку для спортзалу чи змінного взуття. Особливо ефектно такий рюкзак виглядає в етностилі - використовуйте для нанесення малюнка штампи для вибійки із серії "Ботаніка" чи трафарети різних орнаментів. Задекоруйте рюкзак у свої улюблені кольори та мотиви - будьте унікальними!


ekoriukzak.png
Придбати.png


Основні властивості:

  • Виготовлені з цупкої щільної бавовни;
  • Міцні шви, тканинна щільна ручка, надійна машинна закріпка ручок;
  • Щільність тканини допомагає витримувати великі навантаження та тримати форму;
  • Різні види та розміри текстильних заготовок.


Оздоблені на власний розсуд сумка та мішечки можуть слугувати невід'ємним та стильним елементом Вашого гардеробу або ексклюзивним подарунком.