Товари для хендмейду від "ROSA TALENT" до Дня закоханих

28.01.2021

Любовно-амурні серії дизайнерського паперу, трафаретів і фетрових заготовок вже у продажу, щоб почати створювати правильну атмосферу до свята не в останній момент. ;)

Готуємось до найромантичнішого свята року заздалегідь!



Новий дизайнерський папір, трафарети та фетрові заготовки у любовно-амурній серії від ROSA TALENT зроблять Ваш День Закоханих не схожим на жоден з попередніх.



Папір дизайнерський двосторонній ROSA TALENT



8 нових мотивів дизайнерського паперу "Valentine's Mood" від ROSA TALENT доступні поштучно та в наборі.

  • Насичені яскраві квіти, серця, пір’їнки, тістечка та написи відразу налаштовують на романтичний настрій.
  • Окремі сторінки з тематичними елементами чудово підійдуть для створення багатошарового панно, об’ємної валентинки чи скрап альбому.
  • Колекційність паперу дозволить з легкістю підбирати та компонувати матеріали між собою, створювати завершені декоративні роботи в одній стилістиці.

Двосторонній дизайнерський папір від ROSA TALENТ у форматі А4 використовується в техніках скрапбукінг та кардмейкінг, а також для виготовлення скриньок і подарункових упаковок різних розмірів, коробочок, бонбоньєрок та багато іншого. Цікаві актуальні дизайни, ніжна матова поверхня дизайнерського паперу підійде для робіт різного рівня складності. Завдяки оптимальній щільності паперу  200 г/м2, він не тріскає при біговці та згинанні.

Завдяки своїм властивостям, дизайнерський папір ROSA TALENТ відповідає очікуванням професіоналів скрапу та кардмейкінгу, а також легкий в роботі для новачків.



Нові самоклеючі трафарети від ROSA TALENT



Нові самоклеючі трафарети від ROSA TALENT, представленні у форматі А5, допоможуть із мінімум часу та зусиль створити завершений малюнок на будь-якій поверхні.

  • Елементи та написи. Актуальні серця, закохані котики, вірні лебеді та зворушливі написи, нанесенні на футболку, сумку або скриньку для прикрас з допомогою нових трафаретів ROSA TALENT, розтоплять серце близької людини;
  • Фонові трафарети в компанії з декількома кольорами фарб створять самостійний фон на виробі або ж стануть основою для виготовлення романтичної листівки чи скрап альбому для коханих;
  • Бордюрні трафарети - це швидка допомога в оздобленні кутів та рамок виробу акуратними сердечками.

За рахунок якісної клеєвої основи, трафарети ідеально лягають на різні типи поверхонь: тканина, скло, дерево, папір, полотно ґрунтоване, не дають малюнку розтікатися та не лишають слідів клею по собі. І, що важливо, їх можна користовувати безліч разів, лише попередньо ретельно очистивши від залишків матеріалу, що наносився.

Самоклеючі трафарети ROSA TALENT підходять для роботи з акриловими та гуашевими фарбами, фарбами у спреях, фарбами для тканин, скла та кераміки, структурними пастами, гелями, позолотою, маркерами, крейдою, восковими олівцями та іншим. Створення декору з трафаретами ROSA TALENT перетворюється на легкий та захоплюючий процес.



Фетрові заготовки ROSA TALENT



Фетрові заготовки ROSA TALENT - це вирізані плоскі тематичні фігурки з акуратними рівними краями, теплі та приємні на дотик. Все більше набирають популярності останнім часом, адже з іх допомогою можна без зайвих зусиль та часу створити цікавий, небанальний і навіть тематичний декор: об’ємні аплікації, гірлянди, нашивки на одязі, композиції та панно.

Тематичні фетрові фігурки до Дня Закоханих в наборах:

  • Серця різних розмірів для створення об’ємних аплікацій та однакових розмірів для створення гірлянд, нашивок на одязі, м’яких іграшок, які можна наповнити в середині;
  • Ажурні заготовки різних форм в одній тематиці для декорування одягу, сумок, гаманців, листівок, скрапальбомів, подарункових упаковок, серветок для романтичної вечері;
  • Набори купідонів, ключів та котів  стануть фішкою для Валентинки ручної роботи, задекорованого худі або ж інтер’єрною родзинкою святкового залу.

Зручність використання фетрових заготовок ROSA TALENT полягає у тому, що не потрібно витрачати час на нанесення малюнку, вирізання ножницями необхідних елементів, вони вже готові до використання. Їх можна декоративно або непомітно нашити на одяг, аксесуари чи предмети декору або приклеїти універсальним клеєм.

В кожному наборі фетрових заготовок елементи гармонійно підібрані в кольоровій гамі та тематиці, що дозволяє заощадити кошти і не купувати додатково листовий фетр.

Нові матеріали для декору ROSA TALENT чудово підходять до існуючої Весільної серії, так як містять елементи в одній тематиці.



Ще більше краси і романтики з ROSA TALENT!