Заготовки, трафарети до Хелловіну від "ROSA TALENT"

03.09.2020

До Вашої уваги тематичні заготовки з фанери, МДФ і ДВП, багаторазові самоклеючі трафарети, декоративні елементи з фетру: гарбуза, привиди, павуки, кажани. ;)

Хелловін наближається!

Час планувати святкування наймоторошнішого свята року! Можливо, влаштуєте домашню вечірку з тематичними стравами, дрес-кодом і посиденьками біля каміну?
В такому випадку Вам не обійтися без новинок для декору в стилі "Halloween" від "ROSA TALENT": заготовок, декоративних елементів із фетру та тематичних трафаретів.


  • Заготовки для декору із фанери, МДФ і ДВП: будиночок для цукерок, декоративні стакани, які можна використовувати як підсвічники, декоративні написи, підвісні панно, 3D-композиції, набори гарбузів та ключів. Оформіть вікна тематичними фігурками кажанів, привидів, павуків – у вечірньому освітленні вони виглядатимуть дуже атмосферно!

  • Створюйте малюнки за допомогою багаторазових самоклеючих трафаретів для швидкого та акуратного нанесення елементів, написів в стилі «Halloween», гарбузів, кажанів, павутини, скелетів, відьомських капелюхів. За рахунок якісної клейової основи, та при правильному догляді, їх можна використовувати безліч разів. Тож не потрібно хвилюватись, що купуєте їх на сезон, вони прослужать не один рік!

  • Декоративні елементи з фетру: гарбузи, привиди, павуки, кажани, відьми, можна використовувати як аплікації або нашивки, для оформлення листівок ручної роботи, подарункових упаковок, композицій, іграшок, для декору сумок та головних уборів, створення тематичних гірлянд. Фетрові заготовки є відмінним матеріалом для розвитку дитячої творчості – він приємний на дотик, не мнеться і легкий у роботі.

Залучіть дітей до створення декорацій! Отримайте задоволення від роботи з якісними матеріалами українського виробництва. Створіть містичну атмосферу свята для себе і своєї родини разом із "ROSA TALENT"!