Новости

Оновлена коробка наповнена глянцевим акрилом для декору в новій, покращеній банці.
Ви точно оціните! ;)
А ось і новий бренд в асортиментів товарів для майстрів рукоділля, котрий буде представлений на наших віртуальних полицях самозастигачою глиною, масою для моделювання, силіконовими молдами, металевими інструментами для роботи.
Серія DEEP зі 100% натурального волосу білки - це універсальні пензлі з м'яким волосом білк, пучок чудово тримає форму, а тоненький кінчик дозволяє прописувати дрібні деталі. Серія FLOW - це пензлі міксу волосу білки та синтетики, м’яка білка добре вбирає та утримує воду, а синтетика зберігає пружність волосу та подовжує його час експлуатації.
Підходить для акрилових, олійних та інших видів фарб. Воно є м'якішим і еластичнішим, ніж льон, та має менш виражену текстуру, що ідеально для класичного живопису. Має міцну трьох шарову проклейку, яка запобігає проходженню фарби на зворотну сторону та покрите сучасним акриловим ґрунтом, що утворює білу міцну еластичну плівку після висихання.
Найперше буде змінений дизайн в наборах на 18 кольорів, а згодом і уся решта наборів акрилу для декору матимуть нове стильне упакування. Що важливо, оновлена коробка буде наповнена акрилом для декору в новій, покращеній банці.