Новости


Пензлі для акварелі синтетика кругла "ROSA STREAM 158" зі спеціальним захисним ковпачком - це універсальні пензлі, якими виконують точну, деталізовану роботу, а також заливки та широкі мазки в різних техніках акварелі.

Самоклеючі трафарети в трьох розмірах (9х10, 9х17, 20х30) знову з'явилися на віртуальних полицях "ARTIZO". Серед їхніх мотивів є ті, що вам дуже сподобалися, і нові, такі ж оригінальні та класні: наш тризуб, літак "Мрія", карта України, вишиванка, пшеничні колоски та багато іншого.

Це ідеальний варіант для учнів, студентів, любителів та новачків, хто шукає недорогий, але якісний безкислотний папір з дрібнозернистою текстурою та щільністю 200г/м2 (оптимальний для більшості технік малюнка).

Приємні кольори, лаконічний дизайн, перевірена якість від надійного виробника, що багато років спеціалізується саме на цій продукції!
Обирайте свого компаньйона в малюванні - і він точно Вас не підведе, прослуживши довго і надійно. ;)

Відтепер гушеві фарби від ROSA Studio є в баночках 20, 40,100 мл, упакуванні софт-пак 200 мл та банках 280 та 500 мл. Обирайте відповідно то Ваших потреб та способів використання.
Приємного малювання! ;)