Новости


Акрилова проклейка ROSA Studio призначена для підготовки до ґрунтування основ для живопису: полотен, дерева, каменю, ДВП. Після висихання проклейка утворює міцний прозорий еластичний шар, який не жовтіє та не тріскає з часом, не розчиняється водою.

Мапа України 3D - чудове рішення для дозвілля та навчання. А зібрану та розфарбовану композицію можна поставити на стіл (за допомогою двох підставок, які йдуть в комплекті) або прикріпити на стіну (за допомогою отворів на звороті основи).

Зустрічайте набори по 3, 6 та 12 кольорів маркерів, що містять концентровану прозору акварельну фарбу і мають 2 різних накінечника (долото і тонкий).

17 насичених кольорів маркерів на водній основі, що преставлені в серії "Artist Brush" - це очевидний вибір для художників, що займаються ілюстрацією, каліграфією, летерінгом, і завжди звертаються увагу на співвідношення ціни та якості товарів для творчості.

Оцініть сучасний, цікавий дизайн упаковок 8 нових наборів для Вашої творчої малечі!
Якість товару лишається на тому ж високому рівні: пластилін м’який і легко приймає необхідну форму, кольори легко змішуються мід собою; не тріскається і не залишає жирних плям.