Новости


Зустрічайте 12 великодніх мотивів універсальних інструментів для створення відбитків на різних матеріалах та предметах: на текстилі, на виробах з кераміки та полімерної глини, на листівках та скрап-альбомах, на крафтових пакетах та упаковках.

Відтепер вся палітра кольорів олійних фарб ROSA Studiо буде виготовлятись в об'ємі 45 мл, замість 60 мл. Заміна буде поступовою, до повного продажу залишків фарб 60 мл у магазинах по Україні.

Глибокий червоний Віктора Сидоренка – це вишуканий та складний темний червоний колір. Унікальне поєднання холодного відтінку краплаку та теплого окису заліза надає кольору безмежної варіативності. Разом із тим активний та складний Глибокий червоний зберігає свою вийнятковість як у розбілі, так і в масі.

5 яскравих, стильних мотивів, котрі з легкістю можна власноруч відтворити на якісному шопері - це крута цікавинка в сфері хендмейду, представлена поціновувачам рукоділля завжди креативним брендом "ROSA TALENT".
В набір відразу входить все необхідне для комфортної роботи і швидкого результату. ;)

Мішечки з бавовни в трьох розмірах і двох кольорах, спортивні сумки із двох моделей і екорюкзак із саржі можуть слугувати невід'ємним та стильним елементом Вашого гардеробу або ексклюзивним подарунком. ;)