Новости

Відтепер можна придбати не лише подарунковий варіант набору акварельних туб в дерев’яному пеналі, а й набори на 12 та 24 кольори в легкому картонному упакуванні з надихаючим дизайном та додатковим вікном через яке проглядаються туби. А для тих, хто робить перші кроки в живописі, великою допомогою буде ще й ретельно сформована палітра фарб.
Блокноти для рисунка ROSA Studio виготовлені з двостороннього, злегка шорсткого паперу, щільністю 100 г/м². Це дає можливість художнику не обмежуватись у виборі матеріалів для роботи. На такому папері зручно працювати олівцями різної жорсткості, вугіллям, тушшю, лінерами, маркерами на водній основі.
Тут ви ознайомитеся із 2 новими гранулюючими, 4 супергранулюючими і 4 базовими монопігментними кольорами. Вони дадуть нові можливості для пошуку цікавих сумішей, досягнення потрібних півтонів, створення справжньої акварельної магії за допомогою захопливих ефектів.
Набори з трафаретами "ROSA START" це чудова альтернатива картинам за номерами. Гарне рішення, для тих хто, бажає швидко та легко створити картину, шляхом перенесення малюнка на полотно. Трафаретні малюнки чудово підходять для прикраси інтер'єру чи створення цікавих композицій.
Ці нові заготовки для декорування - ідеальний вибір для святкового упакування подарунків, квіткових композицій, наборів солодощів, котрі потім стануть у пригоді для впорядкування та зберігання побутових дрібничок. Головна їх особливість - ці дерев'яні чудо-скриньки мають прозору кришку, тож при оформленні подарунка чи використанні в інтер'єрі видно, що знаходиться в середині.