Новости

Пурінг медіум ROSA Talent забезпечує ідеальну текучість акрилових фарб та стримує їх від змішування між собою для створення неймовірних поєднань кольорів в техніці Fluid Art. Медіум знижує густину акрилових фарб, завдяки чому фарба має здатність текти по основі для картини.
Блокноти для рисунка ROSA Studio виготовлені з двостороннього, злегка шорсткого паперу, щільністю 100 г/м². Це дає можливість художнику не обмежуватись у виборі матеріалів для роботи. На такому папері зручно працювати олівцями різної жорсткості, вугіллям, тушшю, лінерами, маркерами на водній основі.
Художні акрилові фарби ROSA Studio призначені для живопису, навчання, пленерів та роботи у студії. Гама художніх акрилових фарб ROSA Studio підібрана керуючись класичною методологією живопису, забезпечує очікувані результати при змішуванні та в розбілах.
Акрилові фарби по тканині ROSA TALENT на водній основі ідеальні для розпису світлих та темних тканин різного складу, в тому числі шкіри та замші. 35 доповнених кольорів акрилових фарб по тканині ROSA TALENT в збільшеному об'ємі та 5 раніше створених основних кольорів чудово підійдуть для великих виробів, площ, декораторам, які працюють в студіях, любителям роботи з банкою.
Пенал нового набору виготовлений з якісного цупкого пластику, що добре відмивається та дає можливість комфортно працювати зі змішуваннями, фарби не збираюся краплинками та гарно відображають колір замісу. Кришки пеналу герметично закривають комірки з фарбами, а у відкритому вигляді слугують палітрами.